Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu voor Gezelschappen

MENU VAN DE SMID

Het Menu van de Smid is een wekelijks wisselend menu van verse producten. 

3 gangen : 35,50
4 gangen : 44,00
5 gangen : 51,00

MENU 1          48,00

ZALM
licht gebrande zalmfilet met rilette van warm gerookte zalm, gepaneerde uienringen, zoetzure komkommer en Vadouvan mayonaise

KALF
kalfsentrecote met pasteitje met fricassee, mini groenten en een jus van vanille

​Crème brûlée
crème brûlée van mango, salade van mango en chili, mascarpone crème en een ijslolly van kardemom en mango

MENU 2          54,00

SANDWICH
runderpastrami en filodeeg, met mayonaise van kerrie en chutney van augurk

BOUILLON
Oosterse gevogelte bouillon met schuim van kokos, Pekingeend en bundelzwammen

LAM

rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, auberginepuree, polentafrieten en een jus van rozemarijn

PANNA COTTA

panna cotta van mandarijn met pistache crumble, karnemelkijs en caramel krokant

KEUZEMENU 46,00

Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

ZALM
licht gebrande zalmfilet met rilette van warm gerookte zalm, gepaneerde uienringen, zoetzure komkommer en Vadouvan mayonaise
OF
BURGER
geitenkaasburger op brioche met tomatenjam en gegrilde eryngii
OF
SANDWICH
runderpastrami en filodeeg, met mayonaise van kerrie en chutney van augurk

KABELJAUW
kabeljauw met een tuinkruidenkorst, rivierkreeft, warme aardappelsalade, gestoofde venkel en chorizoschuim
OF
STEAK
steak van Black Angus met gekarameliseerde witlof, aardappelrösti en een bearnaisesaus
OF
KALF
kalfsentrecote met pasteitje met fricassee, mini groenten en een jus van vanille



CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van mango, salade van mango en chili, mascarpone crème en een ijslolly van kardemom en mango
OF
PANNA COTTA
panna cotta van mandarijn met pistache crumble, karnemelkijs en caramel krokant
OF
CHOCOLADE
mousse van Rubychocolade met kaneel merengue, hazelnotenijs en chocoladeschotsen