Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu voor Gezelschappen

MENU VAN DE SMID

Het Menu van de Smid is een wekelijks wisselend menu van verse producten. 

3 gangen : 35,50
4 gangen : 44,00
5 gangen : 51,00

MENU 1          48,00

ZALM
filet americain van wilde zalm, kwartelei, sjalottenmayonaise en salade van haricots verts 

KALF
kalfssukade met risotto, truffel, groene asperges en Madeirajus 

​Crème brûlée
crème brûlée van sereh, spekkoek roomijs, karamel en suikerpinda rots 

MENU 2          58,50

PASTRAMI
aardappelsalade met runderpastrami, oude kaaskrullen en een mayonaise van zwarte knoflook 

BISQUE
romige kreeftensoep gevuld met kreeft, garnalen en rivierkreeftjes

LAM

rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, auberginepuree, polenta en een jus van rozemarijn

HANGOP

afgehangen boerenyoghurt met Kalter aardbeien, krokante honing en een sabayon van vlierbloesem 

KEUZEMENU 46,00

Dit menu is voor gezelschappen in de Gelagkamer.

ZALM
filet americain van wilde zalm, kwartelei, sjalottenmayonaise en salade van haricots verts 
OF
GEITENKAAS
warme geitenkaasbrie in krokant filodeeg gebakken, rucola salade en een tomatenchutney 
OF
PASTRAMI
aardappelsalade met runderpastrami, oude kaaskrullen en een mayonaise van zwarte knoflook 

HEILBOT
gebakken heilbot op Oosterse wijze, paling in tempura, roerbak peultjes en een schuim van soja
OF
STEAK
steak van Black Angus, snijbonen met rode ui en spek, dikke frieten en kruidenboterjus 
OF
KALF
kalfssukade met risotto, truffel, groene asperges en Madeirajus 



CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée van sereh, spekkoek roomijs, karamel en suikerpinda rots 
OF
HANGOP
afgehangen boerenyoghurt met Kalter aardbeien, krokante honing en een sabayon van vlierbloesem 
OF
CHOCOLADE
cheesecake van witte chocolade en Oreokoek, roomijs van ruby chocolade en pure chocolade mousse