Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,25
filet americain van wilde zalm, kwartelei, sjalottenmayonaise en salade van haricots verts

KREEFT 16,50
gerookte coquille met kreeft, wakamé salade, Hollandse garnalen, saffraan crème saus en zoetzuur van wortel 

GEITENKAAS 14,00
warme geitenkaasbrie in krokant filodeeg gebakken, rucola salade en een tomatenchutney

PASTRAMI 15,25
aardappelsalade met runderpastrami, oude kaaskrullen en een mayonaise van zwarte knoflook

RONDEL 16,50
rollade van gerookte eend en rilette, hoorntje met eendelever en sinaasappelcompote

AMUSEFESTIVAL 17,50
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

BOUILLON 7,50
lamsbouillon, spies van lamsham en vadouvanroom 

BISQUE 9,50
romige kreeftensoep gevuld met kreeft, garnalen en rivierkreeftjes 

SLIPTONG 17,25
gebakken sliptong, gestoofde venkel, saus van crème fraîche en forelkaviaar

ZWEZERIK 17,25
krokant gebakken zwezerik met gekarameliseerde witlof en een saus van pomodori met aceto balsamico 

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 21,50
tagliatelle in room, tomatensalsa, mini groenten, aubergine puree, polenta frieten, truffel risotto en kerrie saus 

OPPERDOEZER 20,50
Opperdoezer met gepocheerd ei, spinazie, truffeltapenade en een botersaus

Visgerechten

ZEEBAARS 26,50
zeebaarsfilet op de huid gebakken met gekonfijte artisjokken en doperwten, gamba’s en saus van kerrie 

HEILBOT 25,50
gebakken heilbot op Oosterse wijze, paling in tempura, roerbak peultjes en een schuim van soja  

KREEFT 25,50/39,75
gegrilde hele of halve kreeft, met seizoensgroenten, getourneerde roseval aardappel en een botersaus 

Vleesgerechten

OSSENHAAS 30,50
gebakken tournedos met tagliatelle in room, tomatensalsa en gegratineerde buffelmozzarella 

sTEAK 26,25
steak van Black Angus, snijbonen met rode ui en spek, dikke frieten en kruidenboterjus   

BOSEEND 25,50
gerookte borstfilet, bout, bitterbal van rilette, lever, mini groenten en een vanillejus 

LAM 27,00
rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, auberginepuree, polenta en een jus van rozemarijn

KALF 25,50
kalfssukade met risotto, truffel, groene asperges en Madeirajus

Nagerechten

HANGOP 9,25
afgehangen boerenyoghurt met Kalter aardbeien, krokante honing en een sabayon van vlierbloesem 

CRÈME BRÛLÉE 9,75
crème brûlée van sereh, spekkoek roomijs, karamel en suikerpinda rots 

CHOCOLADE 9,75
cheesecake van witte chocolade en Oreokoek, roomijs van ruby chocolade en pure chocolade mousse  

ABRIKOOS 9,25
abrikozenmousse met amandelkoek, bramen sorbetijs en papier van framboos 

KAAS 13,25
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met gekonfijte kumquat en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,00
proeverij van diverse desserts