Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,75
gemarineerde zalm in ananas- sojadressing, paksoi, zoetzure komkommer en kroepoek van wasabi

KREEFT  17,50
sandwich van filodeeg met een salade van kreeft en rivierkreeftjes met zure room

GEITENKAAS & TOMAAT 14,25
panna cotta van pomodori en een geitenkaasmousse, ingelegde cherrytomaat en krokante groene asperges

OSSENWORST 15,75
tartaar van ossenworst met gepocheerd kwartelei, gelei van Amsterdamse ui, kaas krokant en Zwolse mosterd mayonaise

ROULEAUX 16,50
rollade van gerookte eendenborst en rilette, cornetto met eendenlever en een abrikozen compôte

AMUSEFESTIVAL 17,75
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

TOM KA KAI8,50
Oosterse gevogelte bouillon, shiitakes, Peking eend en kokosschuim

CAPPUCCINO 9,00
romige soep van gepofte knoflook met lente ui en procureur

GAMBA 17,75
gebakken reuze gamba’s met zilte groenten en een schuim van schaal en schelpdieren

ZWEZERIK 17,75
krokant gebakken zwezerik met gekarameliseerde appel en kalfsjus

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 21,50
miniquiche, gelei van Amsterdamse ui, gekleurde wortel, halloumi friet en bearnaisesaus

OPPERDOEZER 20,50
Opperdoezer met gepocheerd scharrelei, spinazie, truffeltapenade en een botersaus

Visgerechten

KABELJAUW 25,50
kabeljauwfilet omwikkeld met pancetta, linzen, gele en rode wortel en een beurre rouge

ROODBAARS 26,75
roodbaarsfilet met couscous en gepekelde citroen, paling in tempura, artisjokhart en een saffraan saus

 

KREEFT 26,75/39,75
gegrilde hele of halve kreeft, met seizoensgroenten, getourneerde roseval aardappel en een botersaus

Vleesgerechten

KALF 25,25 langzaam gegaarde kalfssukade, Vadouvan risotto, peultjes en jus van vanille

BOSEEND 23,75
filet, gekonfijte eendenbout, riletteburger, levermousse, gebakken kwartelei, gegrilde Roseval, babymais en salie jus

OSSENHAAS 32,75
tournedos Rossini met spinazie, briochebroodje, lever en Madeirajus

LAM 27,75rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, groene asperges en een kappertjesjus

Nagerechten

CHEESECAKE 10,25
cheesecake met passievrucht en yoghurt, gember kletskop en ijs van citroengras

CRÈME BRÛLÉE 10,50
crème brûlée van sinaasappel, amandelkoek, gel van grapefruit en mango ijs

CHOCOLADE 10,50
mousse van pure chocolade en Tia Maria, kardemonsabayon, crumble van koffiekoek en witte chocolade ijs

PARFAIT 10,25pindaparfait met gekarameliseerde banaan, merengue en karamel 

KAAS 14,25
plateau van diverse kaassoorten geserveerd gekonfijte vijgen en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,75proeverij van diverse desserts