Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,75
zalm in soja dressing met licht pittige mango salsa, wonton en mayonaise van sambai

TARTAAR  15,75
tartaar van rund met krokant van aardappel, portobello mouse en truffelmayonaise

PASTRAMI 15,75
pastrami van hert met rode koolsalade met gember, chips van pastinaak en dressing van karwijzaad 

ROULEAUX 16,25
rouleaux van eend en rillette, kogel met eendenlever, chutney van ratatouille en gepofte sjalot

PANNA COTTA 14,75
panna cotta van gele curry met geitenkaas kroket, zoetzure pompoen en vinaigrette van ras el hanout

AMUSEFESTIVAL 17,75
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

BOUILLON8,50
krachtige wildbouillon met crostini, wildpaté en kaantjes van bloedworst

CAPPUCCINO 9,75
romige romige crème soep van boleten met coppa van wildzwijn en bladerdeeg

COQUILLES 17,75
coquilles met forel in tempura, bloemkool en chorizo Hollandaise 


ZWEZERIK 18,25
krokant gebakken zwezerik met knolselderij crème en jus van ahornsiroop

Vegetarische gerechten

TARTE TATIN 22,25
tarte tatin van Conference peer en pompoen met Roquefort, hazelnoot en luchtige beurre noisette


PARELGORT 21,50
risotto van parelgort met paddenstoelen, tempura groenten van het seizoen, Parmezaanse kaas en truffelschuim

Visgerechten

KABELJAUW 26,50
kabeljauwfilet  met brandade van makreel, oerwortel en beurre blanc met zwarte knoflook

ZEEBAARS 27,50
zeebaars met coquille, venkel en schuim van strandkrabbetjes

 

Vleesgerechten

KALF 27,25 kalfsentrecôte met knolselderij, truffelaardappel, paddenstoelen, kroket van kalfssukade en jus van gepofte knoflook

OSSENHAAS 33,50
tournedos Rossini met spinazie, gesmolten eendenlever, brioche brood en jus van Calvados 

FAZANT 24,75
rouleaux van fazantenhen met pancetta en wellington van fazant, spruiten en jus van oude port

HERT 27,50
hertenbiefstuk met rendang van hert, taartje van hete bliksem en jus van jeneverbes

ZUURKOOL 26,25
Elzasser zuurkool met rouleaux van fazant, bakbloedworst, herten rendang, kroketje van kalfssukade, grove rookworst en kalfsjus



Nagerechten

PEER 10,25
gepocheerde peer met mascarpone crème, kaneelroomijs en specerijen macaron

MARBRÉ 10,25
marbré van mandarijn en pure chocolade, sabayon van Cointreau en ijs van Oreo koek

CRÈME BRÛLÉE 10,50
crème brûlée van tonkabonen, zoute karamel, pinda ganache en witte chocolade roomijs

ADVOCAAT 11,25advocaat met Italiaans schuim, marmelade van boerenjongens en steranijs ijs

KAAS 14,75
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met kweepeergelei en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,75proeverij van diverse desserts