Reserveren

Menu

Menu
Menu van de smid
Keuzemenu

VOORGERECHTEN

ZALM

17.75

Oosters gelakte zalm, mangochutney, mizuna en een tsuyu mayonaise

GEITENKAAS

16.75

ingelegde rode biet en brie, rucola salade, geitenkaas kroket en een yoghurt mint dressing

RUND

17.75

ossenworst met brioche, mosterd schotsen, gepocheerd ei, krokante shiitake, tafelzuur en hollandaise saus

EEND

18.25

marbré van eend rilette en gerookte eend met eendenleverbonbon, gekarameliseerde appel en calvados sorbet

PASTRAMI

18.25

gerookte hertenpastrami met zoet zuur van rode kool, enoki en truffel mayonaise

AMUSEFESTIVAL

19.75

proeverij van 5 kleine voorgerechten

TUSSENGERECHTEN

OXTAIL

9.75

krachtige tomaten- runderbouillon met lavas en geplukte ossenstaart

CAPPUCCINO

11.75

romige crème soep van cèpes, droge worst en duxelles

COQUILLES

20.75

coquilles met gemarineerde gamba, zeekraal aardappelkaantjes en ponzu schuim

ZWEZERIK

20.75

krokant gebakken zwezerik met knolselderij crème, hazelnoot, oude kaas en een jus van Marsala

VEGETARISCHE GERECHTEN

LASAGNE

23.75

bospaddenstoelen lasagne met ingelegde pompoen en saus van truffel

PARELGORT

23.75

parelgort met wortel, schorseneren, bospeen, burratine, cashewnoot noten en schuim van oregano

VISGERECHTEN

DORADE

29.75

doradefilet, couscous met bleekselderij, rozijnen en munt, Hollandse garnalen en een groene kruidensaus

KABELJAUW

29.75

gebakken kabeljauw, orzo met antiboise van tomaat en basilicumschuim

VLEESGERECHTEN

KALF

29.75

licht gerookte en gegrilde kalfsentrecôte, citrus witlof, gekonfijte krielen en een jus met sinaasappel

BOSEEND

30.75

gebakken filet, gestoofde bout, lever, rilette bitterbal, najaarsgroenten en een jus met vanille

WILDZWIJN

28.75

medaillon van wildzwijn en langzaam gegaarde wang, hete bliksem en een jus van steranijs

HERT

30.75

gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, knolselderij stamppot en laurierjus

OSSENHAAS

39.75

tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira

NAGERECHTEN

CRÈME CARAMEL

11.75

crème caramel van pistache, frambozen sorbetijs, peper pistache crumble en witte chocoladeschuim

ADVOCAAT

10.75

advocaat van Amaretto met perensalade, gebrande merengue, amandelkletskoppen en citroen sorbetijs

BAVAROIS

11.75

trippel chocolademabré vanille duindoorn gel, Orero botercrème en duindoornroomijs

CAKE

11.75

Sticky Toffee Pudding Cake, gekarameliseerde ananas, witte chocolade-gember schuim en Pina colada roomijs

KAAS

15.75

plateau van diverse kaassoorten geserveerd met stroop, ingelegde walnoot en pompadoer

GRAND DESSERT

19.75

proeverij van diverse desserts