Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,75
in piccalilly gemarineerde wilde zalm met een zwarte olijven strüdel en crème fraîche

PASTRAMI  16,25
herten pastrami, gefrituurde enoki, appelcompôte en een truffelmayonaise

BIET 14,50
gepofte rode biet met chimichurri, geitenkaas en chips van zoete aardappel

SPEK & COQUILLE 16,25
langzaam gegaard buikspek en gebakken coquille met tom yum, gefrituurd rijstvel en sesam

TERRINE 15,75
gerookte eendenborst en rilette, gekarameliseerde eendenlever en een dadel crème

AMUSEFESTIVAL 17,75
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

BOUILLON8,50
krachtige runderbouillon met lavas en kalfssukade

CAPPUCCINO 9,00
romige soep van pompoen met kokos en curry

GAMBA 17,75
reuze gamba’s gegaard in citrusolie, cannelloni van kool en een kerrie schuim

ZWEZERIK 17,75
krokant gebakken zwezerik met gegrilde knolselderij en jus van Floc de Cascogne

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 21,50
wortel risotto, cannelloni van kool, bospeencrème, kaas krokantjes, meloesuitjes en kerrie schuim

LASAGNE 20,50
paddenstoelenlasagne met knolselderij en een schuim van eekhoorntjesbrood

Visgerechten

KABELJAUW 25,50
gebakken kabeljauwfilet met bospeen crème, wortel risotto, zilte groenten en een saffraan saus

DORADE 26,75
doradefilet met krokante gamba, paksoi en een sojaschuim

Vleesgerechten

KALF 26,25entrecote en gestoofde kalfswang met meloesuitjes
en een jus van morille


HERT 27,75
hertenbiefstuk met gemarineerde rode kool, gebakken paddenstoelen en een port jus                                                                                                                   

EEND 24,75
boerderij eend met rode biet, pompoenpittenkorst en jus van zwarte knoflook

OSSENHAAS 32,75
tournedos Rossini met spinazie, briochebroodje, lever en Madeirajus

PROCUREUR 25,75langzaam gegaarde procureurstuk met kaantjes van bloedworst, Roseval gegaard in reuzel en jus van kruidkoek

Nagerechten

PASSIE FRUIT 10,25
pavlova van passievrucht met merengue en boeren-yoghurt ijs van de Vreugdehoeve

CRÈME BRÛLÉE 10,50
crème brûlée van limoenblad, kokosschuim en lychee ijs

CHOCOLADE 10,50
mousse van pure chocolade, kersengelei, spongecake van chocolade en amarene kersen ijs

MARBRE 10,25marbré van granaatappel en kandijkoek met roomijs van kardemon 

KAAS 14,25
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met gekonfijte vijgen en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,75proeverij van diverse desserts