PANNA COTTA
17.75
panna cotta van pompoen en gele curry met geitenkaas kroket, zoetzure pompoen en vinaigrette van Ras el Hanout
ZALM
18.75
grove zalmmousse met Granny Smith appel en bieslook, kwartel ei en mierikswortelsaus
KALF
18.75
rosbief van kalf met gepekelde rode ui, gemarineerde olijven, daslook en gebakken knoflook
PASTRAMI
19.25
gerookte hertenpastrami met zoet zuur van rode kool, enoki en mayonaise van eekhoorntjesbrood
EEND
19.75
marbré van eend en rilette, abrikozen marmelade, Calvados stroop en truffelmayonaise
AMUSEFESTIVAL
21.75
proeverij van 5 kleine voorgerechten
BOUILLON
9.75
krachtige ossenstaart bouillon van lavas en ossenstaart met bosui
CAPPUCCINO
12.75
romige crème soep van rivierkreeftjes, flan en dille
COQUILLES
21.75
coquilles met gerookte paling, prei en noilly prat schuim
ZWEZERIK
21.75
krokant gebakken zwezerik met knolselderij, manchego kaas en jus van sauternes
BATAAT
24.75
bataat en Jackfuit curry met basmatirijst cake en fetakaas
QUICHE
24.75
quiche van knolselderij en paddenstoelen met groene asperges en saus van Parmezaanse kaas
KABELJAUW
30.75
kabeljauwfilet met orzo, kreeftensaus, rivierkreeft, paprika en chips van zoete aardappel
ZEEBAARS
30.75
gebakken zeebaars met brandade, bospeen, olijvensalsa en een beurre blanc saus
KALF
30.75
kalfsentrecote met een krieltjes salade, ingelegde groenten en chimichuri jus
BOSEEND
32.25
gebakken filet, gestoofde bout, lever, rilette bitterbal, najaarsgroenten en een jus met vanille
WILDZWIJN
29.75
medaillon van wildzwijn en langzaam gegaarde wang, gekonfijte zuurkool, knoflook puree en jus van steranijs
HERT
31.75
gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, bospaddenstoelen, knolselderij stamppot en laurierjus
OSSENHAAS
40.25
tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira
CRÈME BRÛLÉE
11.75
crème brûlée met sinaasappelgelei, amandelspijs roomijs, Grand Manier schuim en krokant van cornflakes
ADVOCAAT
10.75
advocaat van Porn Star Martini met cava aspic met druiven, marshmallow en boterkoek krokant en met sorbetijs van passievrucht
BAVAROIS
11.75
chocolade bavarois met frambozen confiture, nutella ganache, bladerdeeg krokant en dulce de lèche roomijs
CAKE
11.75
Sticky Gember Cake, gepocheerde peer, macadamia, witte chocolade gember schuim en piña colada sorbetijs
KAAS
16.75
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met stroop, ingelegde walnoot en pompadoer
GRAND DESSERT
19.75
proeverij van diverse desserts