Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,25
licht gebrande zalmfilet met rilette van warm gerookte zalm, gepaneerde uienringen, zoetzure komkommer en Vadouvan mayonaise

TERRINE 16.50
pulled pork en buikspek met een negerzoen van eendenlever en dadel crème

BURGER 14,00
geitenkaasburger op brioche met tomatenjam en gegrilde eryngii

SANDWICH 15,25
runderpastrami en filodeeg, met mayonaise van kerrie en chutney van augurk



COQUILLES 15,75
coquilles met Serranoham, little gem, schuim van pompoen en een beurre noisette


AMUSEFESTIVal 17,50

proeverij van 5 kleine voorgerechtjes

 

Tussengerechten

BOUILLON 7,50
Oosterse gevogelte bouillon met schuim van kokos, Pekingeend en bundelzwammen

UIENSOEP 7,50
geroosterde rode uiensoep, ossenstaart en een crostini van Parmezaan

ROSEVAL 17,25
roseval gevuld met Hollandse garnalen en een saus van crème fraîche en forelkaviaar

ZWEZERIK 17,25
krokant gebakken zwezerik met gerookte knolselderij en een jus van port

 

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 21,50
groene asperges, aardappelrösti, brioche sandwich met truffeltapenade en spinazie, romanesco en bearnaisesaus


RAVIOLI 20,50
open ravioli met pompoen, gebakken sterappel, pecannoten, tuinkers en een schuim van bleu de Wolvega

Visgerechten

DORADE 26,50
doradefilet op de huid gebakken met een salsa van kappertjes, paling in tempura, groene asperges en saus van gele curry


KABELJAUW 25,50
kabeljauw met een tuinkruidenkorst, rivierkreeft, warme aardappelsalade, gestoofde venkel en chorizoschuim

 

Vleesgerechten

BOSEEND 25,50
gerookte borstfilet, bout, bitterbal van rilette, lever, romanesco en mosterdjus


sTEAK 26,25
steak van Black Angus met gekarameliseerde witlof, aardappelrösti en een bearnaisesaus

ROSSINI 32,50
ossenhaas met truffeltapenade en gesmolten eendenlever, brioche, spinazie en Madeira jus

WILDZWIJN 26,25
kalfsentrecote met pasteitje met fricassee, mini groenten en een jus van vanille

LAM 27,00
rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, auberginepuree, polentafrieten en een jus van rozemarijn

PROCUREUR 23,50
procureur en gebakken bloedworst met rode biet, roomprei, crumble van Kriekbier en jus van aceto balsamico

Nagerechten

PANNA COTTA 9,25
panna cotta van mandarijn met pistache crumble, karnemelkijs en caramel krokant

CRÈME BRÛLÉE 9,75
crème brûlée van mango, salade van mango en chili, mascarpone crème en een ijslolly van kardemom en mango


CHOCOLADE 9,75
mousse van Rubychocolade met kaneel merengue, hazelnotenijs, chocoladeschotsen en blauwe bessencompote

BANAAN 9,25
banana au rum met pure ganache, spekkoek en ijs van sereh

KAAS 13,25
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met gekonfijte kumquat en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,00
proeverij van diverse desserts