Reserveren

Menu

Menu
Keuzemenu
Menu van de smid

VOORGERECHTEN

ZALM

17.75

tartaar van warm gerookte zalm, zoet zure pomodori tomaat, avocado crème en Vadouvan mayonaise

GEITENKAAS

16.75

ingelegde rode biet en brie, rucola salade, geitenkaas kroket en een yoghurt mint dressing

LAMSHAM

17.75

langzaam gegaarde lamsham met spicy mango humus, naanbrood, Oost Indische kers en dressing van sumak

EEND

18.25

marbré van eend rilette en gerookte eend met eendenleverijs, rabarber chutney en een Pedro Ximinez stroop

RUND

17.75

ossenworst met toast van tramezzini, zwarte knoflook mayonaise, tafel zuur en piccalillyschuim

AMUSEFESTIVAL

19.75

proeverij van 5 kleine voorgerechten

TUSSENGERECHTEN

OXTAIL

9.75

krachtige tomaten runderbouillon met lavas en geplukte ossenstaart

BISQUE

11.75

romige crème soep van kreeft met Hollandse garnaal en venkel

COQUILLES

20.75

coquilles met gemarineerde gamba, fijne ratatouille en schuim van gepofte paprika

ZWEZERIK

20.75

krokant gebakken zwezerik met gegrilde groene asperges, Ras el Hanout filodeeg en een jus van Marsala

VEGETARISCHE GERECHTEN

WELLINGTON

23.75

portobello in bladerdeeg met abdijkaas, bimi en een hollandaisesaus

PARELGORT

23.75

parelgort met wortel, venkel, burratine, macadamia noten en schuim van oregano

VISGERECHTEN

DORADE

29.75

doradefilet, couscous met bleekselderij, rozijnen en munt, Hollandse garnalen en een groene kruidensaus

SCHOL

30.25

gegrilde scholfilet met kreeft, gekonfijte roseval, venkel en een kreeftensaus

KABELJAUW

29.75

gebakken kabeljauw, orzo met antiboise van tomaat en basilicumschuim

VLEESGERECHTEN

KALF

29.75

licht gerookte en gegrilde kalfsentrecôte, warme aardappelsalade en een jus met bundelzwam

EEND

30.75

gebakken filet, gestoofde bout, lever, rilette bitterbal, zomer groenten en een jus met vanille

LAM

30.75

lamsrack, chipolata en langzaam gegaarde lamsnek met linzen, sugarsnaps en een jus van gepofte knoflook

STEAK

28.75

Black Angus steak met bospeen, artisjok, polenta friet en groene kruidensaus

OSSENHAAS

39.75

tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira

NAGERECHTEN

CRÈME CARAMEL

11.75

crème caramel van pistache, frambozen sorbetijs, peper pistache crumble en witte chocoladeschuim

ADVOCAAT

10.75

advocaat van Limoncello met verveine ingelegde watermeloen, Zwitserse merengue, sesamkletskoppen en watermeloen sorbetijs

BAVAROIS

11.75

bavarois van kersen, vanille vierbloesem schuim, amandel praline en yoghurt honing ijs

CAKE

11.75

Sticky Toffee Pudding Cake, passie toffee saus,muntgel, bruine rumschuim en popcorn roomijs

KAAS

15.75

plateau van diverse kaassoorten geserveerd met stroop, ingelegde walnoot en pompadoer

GRAND DESSERT

19.75

proeverij van diverse desserts