Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,25
gepekelde zalm in sesamkorst, zoetzure enoki en mierikswortelmayonaise

BLOEDWORST & COQUILLE  16,50
gebakken bloedworst en coquille met geroosterde romanesco en crème van garam masala

GEITENKAAS 14,00
taartje van linzen en rode peper, met een geitenkaaskroketje en piccalilly

COPPA 15,25
wildzwijnscoppa met gevulde witlof, appelcompôte, zoete aardappelchips en truffelmayonaise

EEND 16,50
terrine van gerookte eendenborst, lever en rilette, met stroop van Pedro Ximinez en oudewijvenkoek

AMUSEFESTIVAL 17,50
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

BOUILLON 7,50
bouillon van ossenstaart met eekhoorntjesbrood en een flensje 

CAPPUCCINO 9,00
romige briesoep met gebakken spekjes en bosui

PALING 17,25
gestoofde paling in het groen met kruiden, bouillon en groenten garnituur

ZWEZERIK 17,25
krokant gebakken zwezerik met schorseneren en jus van truffel

Vegetarische gerechten

PROEVERIJ 21,50
gevulde witlof, knolselderij in room, romanesco, gekleurde wortel, pastinaak, parelgort en paprikaschuim

WELLINGTON 20,50
portobello in bladerdeeg met abdijkaas, geroosterde bospeen en een saus van rode biet

Visgerechten

SKREI 26,50
gebakken skrei met een krokante korst van zwarte olijf en Vadouvan, romige parelgort en geroosterde paprikaschuim

DORADE 25,50
doradefilet met gamba’s, stamppot van pompoen en tijm en een harissa botersaus  


Vleesgerechten

KALF 26,25 
kalfsentrecôte gemarineerd en gerookt met knolselderij in room en specerijenjus

BOERDERIJ EEND 22,75
gekonfijte eendenbout met bitterbal van rilette, gemarineerde meloesuitjes, bospeen en jus van mosterdzaad

OSSENHAAS 32,75
tournedos Rossini met spinazie, briochebroodje, lever en Madeirajus 

WILDZWIJN 24,50
rack, burgertje en sukade van wildzwijn, gebakken spruiten en paddenstoelenjus

HERT 26,50
hertenbiefstuk met rode kool, stoof van hert en jeneverbesjus

ELZASSER ZUURKOOL 22,50
 
traditioneel gemarineerde zuurkool met aardappel, casselerrib, rookworst, sukade, bloedworst en katenspek


Nagerechten

BAVAROIS 9,25
bavarois van koffie en kardemom, met schuim van whiskey en amandelspijsijs 

CRÈME BRÛLÉE 9,75
crème brûlée van steranijs, crumble van harde wenerdeeg, karamel en kaneelijs

CHOCOLADE 9,75
brownie van pure chocolade, advocaatmousse en witte chocolade ijs

PARFAIT 9,25
hazelnotenparfait met gegrilde ananas, mascarpone crème en blauwe bessen sabayon 

KAAS 13,25
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met kweepeer en roggeknarre 

GRAND DESSERT 15,00
proeverij van diverse desserts