Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Dineren met een Gezelschap

Wilt u een bijzondere gelegenheid organiseren en wilt u uw gasten ontvangen in een besloten sfeer omdat u prijs stelt op uw privacy? Denkt u dan eens aan Poppe Boven. Op de eerste etage bevinden zich twee sfeervolle ruimtes. U kunt uw avond beginnen met een heerlijk aperitief in de sfeervolle bar, waarna u met uw gezelschap aan tafel gaat in de ‘Huiskamer’ of ‘Gelagkamer’. Voor grotere gezelschappen stellen wij graag de gehele etage ter beschikking.

Huiskamer (15 tot 30 personen)

De Huiskamer op de 1e verdieping van Restaurant Poppe is ideaal voor gezelschappen van 15 tot 30 personen die in beslotenheid willen dineren. Zakelijk of privé. In overleg kunt u kiezen uit één van onze menu's, waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Daarbij zijn wij heel flexibel en staan open voor uw suggesties!

Gelagkamer (10 tot 16 personen)

De Gelagkamer is bij uitstek geschikt om kleinere gezelschappen van 10 tot 16 personen te ontvangen. Beleef hier uw intieme en ultieme culinaire ervaring. Beslotenheid en privacy zijn hier het motto. Zakelijk of privé. In overleg kunt u kiezen uit één van onze menu's, waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Daarbij zijn wij heel flexibel en staan open voor uw suggesties!