ZALM 15,75in piccalilly gemarineerde wilde zalm met een zwarte olijven strüdel en crème fraîchePASTRAMI 16,25herten pastrami, gefrituurde enoki, appelcompôte en een truffelmayonaise
BIET 14,50gepofte rode biet met chimichurri, geitenkaas en chips van zoete aardappelSPEK & COQUILLE 16,25langzaam gegaard buikspek en gebakken coquille met tom yum, gefrituurd rijstvel en sesamTERRINE 15,75gerookte eendenborst en rilette, gekarameliseerde eendenlever en een dadel crème
KABELJAUW 25,50gebakken kabeljauwfilet met bospeen crème, wortel risotto, zilte groenten en een saffraan sausDORADE 26,75doradefilet met krokante gamba, paksoi en een sojaschuim
KALF 26,25entrecote en gestoofde kalfswang met meloesuitjesen een jus van morilleHERT 27,75hertenbiefstuk met gemarineerde rode kool, gebakken paddenstoelen en een port jus
EEND 24,75boerderij eend met rode biet, pompoenpittenkorst en jus van zwarte knoflookOSSENHAAS 32,75tournedos Rossini met spinazie, briochebroodje, lever en MadeirajusPROCUREUR 25,75langzaam gegaarde procureurstuk met kaantjes van bloedworst, Roseval gegaard in reuzel en jus van kruidkoek