ZALM 15,25licht gebrande zalmfilet met rilette van warm gerookte zalm, gepaneerde uienringen, zoetzure komkommer en Vadouvan mayonaise
TERRINE 16.50pulled pork en buikspek met een negerzoen van eendenlever en dadel crème
BURGER 14,00geitenkaasburger op brioche met tomatenjam en gegrilde eryngii
SANDWICH 15,25runderpastrami en filodeeg, met mayonaise van kerrie en chutney van augurk
COQUILLES 15,75coquilles met Serranoham, little gem, schuim van pompoen en een beurre noisette
AMUSEFESTIVal 17,50
proeverij van 5 kleine voorgerechtjes
BOUILLON 7,50Oosterse gevogelte bouillon met schuim van kokos, Pekingeend en bundelzwammenUIENSOEP 7,50geroosterde rode uiensoep, ossenstaart en een crostini van ParmezaanROSEVAL 17,25roseval gevuld met Hollandse garnalen en een saus van crème fraîche en forelkaviaarZWEZERIK 17,25krokant gebakken zwezerik met gerookte knolselderij en een jus van port
PROEVERIJ 21,50groene asperges, aardappelrösti, brioche sandwich met truffeltapenade en spinazie, romanesco en bearnaisesausRAVIOLI 20,50open ravioli met pompoen, gebakken sterappel, pecannoten, tuinkers en een schuim van bleu de Wolvega
DORADE 26,50doradefilet op de huid gebakken met een salsa van kappertjes, paling in tempura, groene asperges en saus van gele curry
BOSEEND 25,50gerookte borstfilet, bout, bitterbal van rilette, lever, romanesco en mosterdjussTEAK 26,25steak van Black Angus met gekarameliseerde witlof, aardappelrösti en een bearnaisesausROSSINI 32,50ossenhaas met truffeltapenade en gesmolten eendenlever, brioche, spinazie en Madeira jusWILDZWIJN 26,25kalfsentrecote met pasteitje met fricassee, mini groenten en een jus van vanilleLAM 27,00rack, langzaam gegaarde lamsnek, chipolata, auberginepuree, polentafrieten en een jus van rozemarijnPROCUREUR 23,50procureur en gebakken bloedworst met rode biet, roomprei, crumble van Kriekbier en jus van aceto balsamico
PANNA COTTA 9,25panna cotta van mandarijn met pistache crumble, karnemelkijs en caramel krokantCRÈME BRÛLÉE 9,75crème brûlée van mango, salade van mango en chili, mascarpone crème en een ijslolly van kardemom en mangoCHOCOLADE 9,75mousse van Rubychocolade met kaneel merengue, hazelnotenijs, chocoladeschotsen en blauwe bessencompoteBANAAN 9,25banana au rum met pure ganache, spekkoek en ijs van serehKAAS 13,25plateau van diverse kaassoorten geserveerd met gekonfijte kumquat en roggeknarreGRAND DESSERT 15,00proeverij van diverse desserts