Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle
038-4213050
info@poppezwolle.nl

Reserveren

Menu

Voorgerechten

ZALM 15,75
combinatie van warm en koud gerookte zalm met marshmallow van piccalilly en gepofte aardappelsalade met mierikswortel

BUIKSPEK EN KREEFT  16,25
langzaam gegaard buikspek, kreeftensalade, tom yum, gefrituurd rijstvel, paksoi en sesam

RUND 15,75
tartaar van rund met gefrituurde uienringen, kwartelei en gepofte paprikamayonaise 

ROULEAUX 16,25
gerookte eendenborst en rilette, gekarameliseerde eendenlever en een dadel crème

BIET 14,75
gepofte rode biet met chimichurri, geitenkaas en chips van zoete aardappel

AMUSEFESTIVAL 17,75
proeverij van 5 kleine voorgerechten 

TussenGERECHTEN

BOUILLON8,50
krachtige runderbouillon van lavas met ossenstaart

CAPPUCCINO 9,75
romige soep van schaal- en schelpdieren met een schuim van knoflook

GAMBA's 18,25
reuzegamba’s gegaard in citrusolie met gepofte Opperdoezer en crème fraîche 


ZWEZERIK 18,25
krokant gebakken zwezerik met gegrilde groene asperges en jus van Floc de Gascogne

Vegetarische gerechten

OPPERDOEZER 21,50
Opperdoezer met tapenade van piccalilly, bieslookschuim, gepocheerd ei en krokante uienringen


PARELGORT 20,50
risotto van parelgort met wortel, oude kaas, groene asperges en chimichurri

Visgerechten

KABELJAUW 26,50
kabeljauwfilet met wortelrisotto, crème van bospeen, zilte groenten, doperwten en saffraan saus

DORADE 27,50
doradefilet met krokante gamba, paksoi en schuim van soja

 

Vleesgerechten

KALF 27,25entrecôte en gestoofde kalfswang met koolrabi, gremolata en jus van rode wijn

OSSENHAAS 33,50
tournedos Rossini met spinazie, gesmolten eendenlever en brioche brood                                                                                                                  

EEND 24,75
boerderijeend met een burgertje van rilette, zoete aardappel, pompoenpittenkorst en jus van zwarte knoflook

LAM 28,50
combinatie van lamsnek, lamsrack en lamsmerguez met polenta, sugar snaps en jus van Zwolse mosterd



Nagerechten

PASSIE FRUIT 10,25
pavlova van passievrucht met merengue en boerenyoghurt ijs

CRÈME BRÛLÉE 10,50
crème brûlée van limoenblad, kokosschuim en ijs van lychee

CHOCOLADE 10,50
cremeux van pure chocolade en framboos, gedroogde framboos en sorbetijs van zwarte bes

MARBRE 10,25marbré van granaatappel en kandijkoek met een roomijs van kardemom

KAAS 14,75
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met gekonfijte vijgen en roggeknarre

GRAND DESSERT 15,75proeverij van diverse desserts